Facebook    Twitter
Your Choice Catering Voorschoten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Ter Lips 122
2251 DR Vooschoten
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Voorschoten - Wijnproeverijen

Your Choice Catering Voorschoten organiseert een wijnproeverij als deel van een feest of event dat wij voor u organiseren. Onze liefde voor lekker eten en goede wijn komen wat ons betreft samen in een wijnproeverij. Voor uw vriendenclub, uw familiedag of uw vrijgezellenfeest kunnen wij ons geen leukere activiteit voorstellen als een wijnproeverij door een van onze sommeliers. Wilt u uw feest net een extra twist geven? Bel ons dan voor een wijnproeverij. U zult er geen spijt van krijgen, dat staat vast!

Wijnproeverij - genieten en er ook nog iets van opsteken

Een wijnproeverij regelen wij het liefst als deel van een grotere activiteit. Met een groep mensen samen genieten van een goede slok en een lekkere hap is namelijk het ultieme bourgondische leven. U heeft geen verstand van wijn? Dat is helemaal geen probleem. Zelfs voor de grootste niet-kenner is een wijnproeverij een supergezellige gebeurtenis waar u - letterlijk en figuurlijk - met volle teugen van kunt genieten. Onze sommelier vertelt namelijk op een aanstekelijke, frisse manier over de wijnen die hij of zij voor u geselecteerd heeft. Ook als er in uw gezelschap mensen zijn die geen wijn drinken, zullen zij er iets van opsteken. En dat geldt zeker voor iedereen die wél graag een wijntje tot zich neemt!

Een wijn en spijs arrangement

Voor veel mensen is een wijnproeverij niet compleet zonder een lekker hapje erbij. Your Choice Catering Voorschoten heeft voor u maar liefst drie wijn en spijs arrangementen geselecteerd die ideaal zijn qua evenwicht en smaak. Heeft u zelf iets anders in gedachten? Laat het ons weten en wij maken een wijn & spijs combi die perfect aansluit bij uw behoefte en uw budget. Want ook wat de kosten betreft, denken wij actief met u mee!

Onze wijn en spijs arrangementen:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wijnproeverij - een reis over de wereld

Your Choice Catering Voorschoten neemt u mee op een reis over de wereld. Wij nemen niet alleen wijnen mee uit de alom bekend wijnstreken, maar wij doen ook andere werelddelen aan. Wat dacht u van de Nieuwe Wereldwijnen uit Chili, Zuid-Afrika, Californië en Australië? U leert zo tijdens de drie uur durende wijnproeverij alles over wijnen waar u misschien het bestaan niet eens van kende. Laat u meevoeren op deze prachtige wijnreis!

De kosten voor de wijnproeverij zijn € 20,- p.p. exclusief de kosten voor de sommelier.

Wijnproeverij als gezellig samenzijn

Wijn proeven is een gezellig samenzijn voor iedereen. Onze sommelier en onze kok verzorgen daarom een wijnproeverij het liefst voor een iets groter gezelschap. Wat is er nou heerlijker dan samen met anderen genieten van een dergelijk proeffestijn? Bel daarom vandaag nog ons gratis nummer of mail ons als u vragen heeft. Wij staan u graag te woord!