Facebook    Twitter
Your Choice Catering Voorschoten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Ter Lips 122
2251 DR Vooschoten
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Voorschoten - Materialen

Your Choice Catering Voorschoten heeft niet alleen precies de cateringconcepten die u zocht, maar kan u ook voorzien van allerlei materialen om uw feest nóg leuker te maken. Mogen wij uw bruiloft of uw netwerkborrel verzorgen? Dan kunt u voor buitengewoon zachte prijsjes bij ons diverse partymaterialen huren.

Materialen - extra service en gemak

Your Choice Catering Voorschoten is graag op alles voorbereid. Wij nemen ons werk serieus en willen onze klanten graag op elk gebied van dienst kunnen zijn. Dat wil zeggen dat wij ook de materialen en benodigde attributen voor u kunnen verzorgen. Your Choice Catering Voorschoten staat niet alleen voor lekker eten en drinken, maar ook voor alle andere zaken die belangrijk zijn om uw feest te laten slagen. Voor serviesgoed, bestek en servetten hoeft u overigens niets extra's te betalen. Die materialen horen standaard bij het cateringconcept dat u bij ons reserveert.

Materialen - sfeer en extra cachet

Party styling en het creëren van de juiste sfeer tijdens uw feest of event, behoort eveneens tot de taken van Your Choice Catering Voorschoten. We zorgen ervoor dat uw feestlocatie voorzien wordt van styling items die aansluiten bij de aard van het feest en de aard van het gezelschap. Ons team kan in overleg met u de bloemen, slingers, planten en verlichting regelen. Op die manier past de ambiance die tot stand komt perfect bij het feest dat we voor u organiseren. Heeft u speciale wensen? Wilt u bijvoorbeeld uw locatie om laten toveren in een totaal andere wereld? Laat het rustig over aan Your Choice Catering Voorschoten. Daarmee wordt uw feest onvergetelijk voor iedereen!

Materialen - alles onder één dak

Your Choice Catering Voorschoten maakt van uw feest een totaalpakket waarbij u nergens omkijken naar heeft. Alle onderdelen hebben wij onder één dak, zodat u zeker weet dat alles tot in de details perfect verzorgd is. Themafeesten, sfeervolle bedrijfsopeningen, oergezellige barbecues, wij maken het allemaal mogelijk zonder dat u er iets aan hoeft te doen. En dat is fijn, want u heeft het waarschijnlijk al druk genoeg, toch?

Materialen - wat kost dat eigenlijk?

Niet zo veel als u waarschijnlijk denkt, dat weten we zeker! Catering, styling, drank, entertainment en materialen, het complete pakket laat u met een gerust hart regelen door Your Choice Catering Voorschoten. Partytenten, verlichting, koelkasten, planten en nog veel meer attributen hebben wij voor u in ons aanbod. Ons uitgebreide netwerk aan leveranciers zorgt ervoor dat we u aangenaam lage tarieven voor onze materialen kunnen berekenen.

Klikt u op onderstaande link voor een volledig overzicht van onze (ver)huurmaterialen.

Huurmaterialen (pdf)