Facebook    Twitter
Your Choice Catering Voorschoten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Ter Lips 122
2251 DR Vooschoten
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Voorschoten - Bedrijfscatering

Your Choice Catering Voorschoten is niet alleen thuis in de wereld van feesten en partijen. Wij staan ook voor u klaar als het gaat om zakelijke catering van allerlei aard. Heeft uw bedrijf of instelling zo af en toe een lunch nodig? Of wilt u een volledige bevoorrading van uw bedrijfsrestaurant? Voor deze - en nog veel meer - invullingen van uw bedrijfscatering kunt u bij ons terecht.

Bedrijfscatering - elke dag of alleen zo nu en dan

Heeft u geregeld klanten en relaties op uw werkplek om te vergaderen? Dan wilt u tijdens de meeting toch ook over een lekkere lunch kunnen beschikken of niet? Your Choice Catering Voorschoten serveert u een lunch op uw kantoor of in de vergaderruimte exact zoals u dat mag verwachten. Van een voedzame, gezonde broodlunch tot en met een smakelijke warme maaltijd, wij staan garant voor kwaliteit op elk gebied. Ook voor uw personeel maken wij met alle plezier een lichte, lunch of een complete warme maaltijd. Medewerkers die lekker in hun vel zitten, produceren meer en zijn creatiever, blijkt uit onderzoek. En daar dragen wij met liefde ons steentje aan bij.

Bedrijfscatering - verse, gezonde producten

Your Choice Catering Voorschoten maakt geen onderscheid in kleine of grote opdrachten. Elk klant krijgt van ons waar voor zijn geld. Of u nou 20 mensen in dienst heeft of 2000, uw bedrijfscatering is bij ons in goede handen. En dat geldt ook voor de verzorging van de catering in bijvoorbeeld verzorgingstehuizen of op scholen. Met onze catering weet u zeker dat iedereen voorzien wordt van gezonde, verse producten, variërend van brood, pasta, fruit, groente, soep tot zuivel en sapjes. En heeft u een speciale cateringbehoefte? Vraag het ons vandaag nog. U staat versteld van wat wij kunnen bieden.

Voorbeeld dagelijkse lunch

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • Gevarieerde broodsoorten, diverse harde en zachte broodjes, krentenbollen, crackers en ontbijtkoek
  • Kaasplateau met diverse kazen (waaronder Franse kaas en ook verantwoorde vetarme soorten)
  • Vleeswarenplateau met diverse (magere) vleeswaren en filet American
  • Salade en vers fruit
  • Melk, karnemelk, yoghurt en vers fruitsap
  • Serviesgoed is bij het arrangement inbegrepen.

Alle genoemde prijzen zijn afhankelijk van uw wensen, het aantal gasten en/of het aantal dagen. Neem gerust contact op met ons voor een offerte op maat.