Facebook    Twitter
Your Choice Catering Voorschoten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Ter Lips 122
2251 DR Vooschoten
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Voorschoten - Entertainment

Your Choice Catering Voorschoten maakt van uw feest of uw zakelijke bijenkomst een belevenis. En daar hoort natuurlijk ook het passende entertainment bij. Wat wij voor u kunnen doen, leest u hier. Maak gebruik van ons netwerk, dat is wel zo handig. U heeft tenslotte al genoeg aan uw hoofd!

Entertainment - muziek en nog héél veel meer

Your Choice Catering Voorschoten regelt uiteraard muziek, zowel live als middels een DJ, maar ons aanbod gaat veel verder. Op het gebied van entertainment hebben wij veel meer dan alleen zangers, live bands en DJ's in het aanbod. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het voor u regelen. Kinderanimatie, een goochelaar, een activiteitenbaan, een spellencircuit, wij maken van elk event een spectaculair gebeuren.
En heeft u speciale verzoeken, zoals die ene country &western band of die dansgroep die u ooit zag? Leg uw verzoeken bij ons neer en wij doen ons uiterste best om het voor u te regelen. Daar zijn wij namelijk specialist voor!

Entertainment - amusement bij elk event

Ons bedrijf levert amusement bij elk event. Dat betekent dat wij iedere opdracht zien als een unieke kans om ons beste beentje voor te zetten. Van de automatische piloot zijn wij al zeker niet, wij geven iedereen de voorkeursbehandeling, ook wat het entertainment betreft. Wat uw ideeën ook zijn, wij overleggen het met u en we gaan alles in het werk stellen om dat entertainment voor elkaar te krijgen dat u wilt. Voor Your Choice Catering Voorschoten is dat onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Bel of mail ons vandaag nog en u zult aangenaam verrast zijn over ons assortiment.

Entertainment - meer kwaliteit en passend maatwerk

Meer kwaliteit en passend maatwerk is wat wij te bieden hebben. Het is wat ons anders maakt dan alle andere cateringbedrijven. De naam die wij inmiddels hebben opgebouwd, zouden wij niet graag kwijtraken. Vandaar dat wij ons beste beentje voorzetten om het allerbeste entertainment te regelen voor onze klanten. Uw wensen zijn voor ons uitgangspunt bij alles wat we doen. Een huwelijksfeest op een romantische locatie? Een personeelsfeest met een live funkband? De complete catering voor uw bedrijf? Met hart en ziel gaan we aan de slag voor u. Het maakt daarbij voor ons niets uit hoe groot uw gezelschap is of hoe klein uw budget.

Wij heten u van harte welkom als u een vrijblijvende prijsopgave wilt of als u vragen heeft. Alles is uiteraard geheel vrijblijvend!

Bel vandaag nog gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.