Facebook    Twitter
Your Choice Catering Voorschoten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Ter Lips 122
2251 DR Vooschoten
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Voorschoten - Private dinner

Private dinners

Een private dinner is het ultieme cadeau dat u kunt geven aan iemand die u lief is. Origineel, romantisch en niet te vergeten enorm sociaal als u het deelt met een grotere groep. Your Choice Catering Voorschoten maakt een sterrendiner in uw eigen huis nu mogelijk. Waar wacht u nog op? Lees hier alles over het private dinner en bel vandaag nog voor een offerte op maat!

Private dinners - het gezelschap van uw keuze

Your Choice Catering Voorschoten legt u en uw gasten in de watten met een diner en een passend wijnarrangement, zonder dat u zelf ook maar iets daaraan hoeft te doen. Altijd in goed gezelschap - want dat kiest u zelf! - en in een omgeving waarin u op uw gemak bent, daar kan toch niets tegenop? Your Choice Catering Voorschoten stelt samen met u een diner samen of bereidt voor u een verrassingsmenu waar u absoluut geen spijt van gaat krijgen.

Het aantal gangen en de ingrediënten bepaalt u zelf. En na afloop maken wij alles weer glanzend schoon. Aan de hand van uw wensen en uw budget bestaat een private dinner uit drie tot acht gangen, waarbij de gebruikte producten vers en van de beste kwaliteit zijn. Bovendien zorgen wij natuurlijk voor een perfect wijnadvies bij uw privé diner. Onze sommelier voorziet u van een deskundig wijnadvies, maar als u zelf een bepaalde wijn bij uw menu wilt drinken, is dat natuurlijk altijd bespreekbaar. Wilt u meer weten over ons private dinner concept? Bel ons vandaag nog en wij vertellen u er alles over!

Menu inpressie        

Private dinners - wat kost dat?

Your Choice Catering Voorschoten biedt u een hoogstaande culinaire belevenis op de locatie van uw keuze. Genieten van het gezelschap van uw keuze en van smaakvolle gerechten, lekkere wijnen en goede gesprekken met mensen die u graag ziet, hoe heerlijk is dat? Your Choice Catering Voorschoten verzorgt alles van voor tot achter, waarbij ook de afwas onze taak is! De kok blijft intussen niet achter de kookpotten staan, maar hij komt u exact vertellen wat hij aan lekkers voor u gemaakt heeft. Your Choice Catering Voorschoten brengt het enthousiasme dat we hebben voor eten en drinken namelijk graag over op onze klanten.

Your Choice Catering Voorschoten verzorgt private dinners voor groepen vanaf 8 personen of voor een bedrag vanaf € 500,00. Dat hangt uiteraard helemaal af van uw wensen en het budget dat u heeft. In onderling overleg met u komen we er altijd wel uit!

Private dinners - alle zintuigen doen mee

Your Choice Catering Voorschoten maakt er een punt van dat een diner niet alleen een kwestie van proven met de mond is, maar ook met de ogen. Daarom regelen wij ook de aantrekkelijke aankleding en worden de gerechten op een oogstrelende manier gepresenteerd. Daarnaast nemen wij keukenapparatuur die wij nodig hebben en die niet aanwezig is, gewoon mee. We kunnen zelfs zorgen voor een complete keuken op locatie.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Make a Wish is een stichting die wensen van ernstig zieke kinderen laat uitkomen. Your Choice Catering Uitgeest is de huiscateraar van deze organisatie. Wij ondersteunen deze initiatieven van harte en willen zelf ook graag een steentje bijdragen. Daarom gaat van elke private dinner 15 % naar deze stichting.

Volgens ons staat niets u nog in de weg om ons te bellen of te mailen. Wilt u weten hoe een private dinner er bij u thuis uit kan zien? Bel gratis 0800 4890 489 of laat een bericht achter. Wij verheugen ons op u!