Facebook    Twitter
Your Choice Catering Voorschoten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Ter Lips 122
2251 DR Vooschoten
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Voorschoten - Recepties

Your Choice Catering Voorschoten geeft graag haar visitekaartje af met een goed georganiseerde receptie. Wij kunnen bogen op ruim twintig jaar ervaring en weten precies wat er allemaal komt kijken bij een receptie die niet alleen gezellig maar ook professioneel geregeld is. Onze mensen zijn vakmensen die een persoonlijke benadering hoog in het vaandel hebben staan. Heeft u een receptie gepland bij uw bruiloft? Of wilt u iedereen de gelegenheid geven om u te feliciteren met uw onderscheiding? De aanleiding maakt voor ons niet uit, wij zorgen voor een receptie die u nog heel lang zal heugen!

Recepties - ons aanbod

Puur voor de overzichtelijkheid en voor het comfort hebben we alvast een aantal receptie arrangementen voor u samengesteld. Your Choice Catering Voorschoten staat echter altijd open voor wijzigingen van uw kant. Wilt u de assortimenten mixen of hier en daar iets veranderen, dan doen we dat in onderling overleg natuurlijk graag. Maak uw wensen eenvoudigweg kenbaar aan ons en wij passen ons aanbod aan uw vraag en aan uw budget aan. Maatwerk en persoonlijke betrokkenheid staan bij ons namelijk centraal, zoals dat hoort!

Maak hier uw keuze:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Receptie - drankje erbij?

Flexibiliteit op elk gebied, dat is wat wij u te bieden hebben. Zoals gezegd kan Your Choice Catering Voorschoten het receptie aanbod aanpassen aan uw wensen. Ook voor wat betreft het drankenarrangement laten wij u profiteren van een bijzondere actieprijs. Daarmee bent u alvast helemaal zeker van een geslaagde receptie die geen vermogen hoeft te kosten.

Voor de absolute actieprijs van € 7,50 per persoon mogen u en uw gasten drie uur lang onbeperkt genieten van ons uitgebreide 'Onbeperkt Hollands Assortiment'. Daar drinkt u toch ook een glaasje extra op?

Drankenarrangement        

Receptie- partymaterialen

De belangrijkste materialen, zoals servies en bestek, zijn bij de prijs van het receptie- en drankenarrangement inbegrepen. In de praktijk betekent dat dat u glazen, bestek en serviesgoed van ons in bruikleen krijgt, zonder dat het u ook maar één cent extra kost.

Heeft u daarnaast nog andere materialen nodig, dan kunt u bij ons huren tegen een uiterst scherp tarief. Zo hebben wij bijvoorbeeld partytenten, springkussens, geluidsinstallaties en zelfs een heuse cocktailbar in de aanbieding. Dat scheelt voor u een heleboel zoekwerk en dat levert u weer extra tijd op om van uw event te genieten!

Materialen        

Receptie - warm welkom

Tijdens een receptie is het van belang dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Ons team zorgt ervoor dat iedereen het gevoel heeft in een warm bad te belanden, daar kunt u gerust op zijn. Your Choice Catering Voorschoten maakt een warm welkom tot haar kerntaak tijdens uw receptie, zodat niemand zich verloren waant. Onze mensen zijn thuis in elk gezelschap en stralen dat ook uit. Gastvrij en servicegericht, zoals u dat van een professionele organisatie als de onze mag verwachten!|

Your Choice Catering Voorschoten staat in de startblokken om u te helpen een compleet verzorgde receptie te organiseren. Wilt u meer weten over de receptie arrangementen? Bel vandaag nog gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. We nemen alle tijd voor u!