Facebook    Twitter
Your Choice Catering Voorschoten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Ter Lips 122
2251 DR Vooschoten
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Voorschoten - Huwelijksfeesten

Voor ons is geen feestje hetzelfde. Elk evenement en iedere festiviteit is voor ons speciaal, maar een bruiloft is nog altijd ons favoriete feest. Your Choice Catering Voorschoten geniet van de bijzondere dag van mensen die hun liefde voor elkaar een officieel tintje willen geven. Het is de meest speciale dag in een relatie en als wij die mogen organiseren, vinden we dat een hele eer. Daarom zorgen wij ervoor dat jullie bruiloft precies zo verloopt als jullie dat voor ogen hebben. We doen ons uiterste best om jullie trouwdag om te toveren tot de dag van jullie leven!

Huwelijksfeest - persoonlijk en op maat

Your Choice Catering Voorschoten is zich ervan bewust dat niets zo persoonlijk is als een bruiloft. Iedereen heeft een ander idee over zijn of haar eigen trouwdag en het woord 'standaard' komt daarbij niet voor. Wij brengen op een persoonlijke en betrokken manier jullie wensen in kaart en maken een draaiboek waarin we elk onderdeel opnemen. Van de culinaire kant tot en met de styling en de materialen, jullie kunnen alles bij ons onderbrengen. De locatie, het entertainment, alles maken wij voor jullie in orde op de manier zoals jullie dat willen. Een intieme lunch of een walking dinner? Een live band of een DJ? Een kleine, romantische feestzaal of een groot tuinfeest? Jullie bedenken het, wij voeren het uit.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Met onze expertise en jullie toewijding zorgen we samen voor een onvergetelijke trouwdag waar jullie nog jaren met heel veel plezier op terug zullen kijken!

Huwelijksfeest - de culinaire kant

Ons cateringbedrijf draait al ruim twintig jaar mee in de cateringwereld. Onze culinaire concepten zijn zo uitgebreid dat we mogen zeggen dat er voor iedere bruiloft het juiste concept bij zit. Met ruim zeventig vestigingen verspreid over het hele land en het netwerk waarover wij beschikken, maken we van jullie bruiloft een belevenis die al begint met de juiste voorbereiding. De culinaire invulling van jullie feest kunnen wij volkomen aanpassen aan jullie wensen; van een smakelijke bruidslunch tot en met een uitgebreid diner en alles wat er tussen in zit. Barbecues, buffetten, walking dinners, privé diners, borrelarrangementen en meer, wij bespreken gedetailleerd met jullie hoe jullie het hebben willen en zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Wij staan er garant voor dat alles zo verloopt als we afgesproken hebben, want bij ons is afspraak nog steeds afspraak!

Huwelijksfeest - cadeautje van het huis

Your Choice Catering Voorschoten beschikt over een team van vakmensen dat zich voor de volle honderd procent inzet om van jullie huwelijksfeest een geslaagd evenement te maken. Niet alleen culinair zijn we ijzersterk, we maken ook de styling, het entertainment en alle benodigde materialen tot onze verantwoordelijkheid. En mochten jullie ons die verantwoordelijkheid toevertrouwen, dan hebben we voor jullie alvast een kleine geste van het huis in petto in de vorm van een diner voor jullie en jullie ouders. Zo begint de voorpret op een meer dan prettige manier, toch?

De trouwlocatie

Jullie hebben zeker al over allerlei aspecten van jullie trouwdag nagedacht. Misschien hebben jullie al een locatie uitgezocht en willen jullie graag weten of die ook beschikbaar is op jullie trouwdatum. Ons netwerk is zeer uitgebreid en ons locatie aanbod is erg groot. Van intieme, romantische plekjes tot grote zalen en alles wat daar tussenin zit behoren tot ons bestand. Het zijn er zoveel dat we ze niet allemaal op onze site kunnen vermelden. Vraag je je af of de locatie van jullie keuze beschikbaar is? Bel ons gelijk op en jullie weten het meteen vandaag nog.

Your Choice Catering Voorschoten beantwoordt graag al jullie vragen. Onze adviezen en onze offertes zijn gratis en vrijblijvend, dus er is geen reden om niet vandaag nog met ons te bellen over wat er mogelijk is. Ons antwoord luidt in elk geval luid en duidelijk: "ja!"

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.