Facebook    Twitter
Your Choice Catering Voorschoten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Ter Lips 122
2251 DR Vooschoten
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Voorschoten - Bedrijfsopening

Of u nu uw bedrijf opent of een nieuwe vestiging opent, voor Your Choice Catering Voorschoten maakt het niets uit. Wij maken van iedere opening, of het nu gaat om een winkel, een galerie of een school, een bijzondere gebeurtenis. Het begin van iets nieuws is namelijk altijd reden om eens goed uit te pakken, denken wij! Feestelijk en gezellig voor u, uw personeel en uw klanten of uw leerlingen, dat moet een opening zijn en dat is precies waar wij voor zorgen. Your Choice Catering Voorschoten staat u met raad en daad terzijde en ondersteunt u met plezier bij het verzorgen van een bedrijfsopening waar nog lang over nagepraat zal worden.

Bedrijfsopening - maatwerk en persoonlijke betrokkenheid

Your Choice Catering Voorschoten staat op catering- en partyservicegebied voor maatwerk en persoonlijke betrokkenheid. Met maatwerk bedoelen wij ook maatwerk, zonder problemen kunt u uw wensen aangeven. Wij nemen u alles uit handen, want u heeft het al druk genoeg. In onderling overleg creëren we een bedrijfsopening die precies past bij de stijl en de aard van uw onderneming of uw instelling. U kunt met al uw vragen bij ons terecht, wij nemen uw wensen uiterst serieus. Your Choice Catering Voorschoten luistert en denkt mee, daar kunt u verzekerd van zijn.

Bedrijfsopening - een totaal concept

Heeft u een bepaalde voorstelling over de bedrijfsopening en wilt u weten of dat kan? Schroom niet om uw vraag te stellen! Onze mensen zijn vakmensen, geschoolde horecamensen met heel veel ervaring in het organiseren van bedrijfsopeningen en andere evenementen. Your Choice Catering Voorschoten verzorgt een totaal concept. De ambiance, de hapjes, de drankjes, de materialen en het entertainment zijn geheel onze verantwoordelijkheid. En die verantwoordelijkheid nemen we uiterst serieus. Your Choice Catering Voorschoten maakt van uw bedrijfsopening een succesvolle, geslaagde gebeurtenis!

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Bedrijfsopening - traditioneel en modern tegelijk

Tradities als de 'hoogste punt viering' houden we bij Your Choice Catering Voorschoten graag in stand. De 'hoogste punt viering' wilt u vieren als 'hoogtepunt' in het proces naar uw bedrijfsopening toe of zelfs als bedrijfsopening op zich. Onze mensen beschikken over de meest creatieve ideeën om een dergelijk viering tot een waar event te maken. Valt de hoogste punt viering in de winter? Serveer uw gasten dan lekker warme erwtensoep en chocolademelk! Of kiest u voor een net zo Hollandse manier met haring of stamppot? Hoe u uw bedrijfsopening ook wilt vormgeven, Your Choice Catering Voorschoten is niets te dol!

Heeft u vragen, ideeën of wilt u een vrijblijvend advies op maat? Bel vandaag nog gratis 0800 489 0 489 of vul ons contactformulier in.