Facebook    Twitter
Your Choice Catering Voorschoten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Ter Lips 122
2251 DR Vooschoten
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Voorschoten - Buffetten

Buffetten - nog altijd een hit

Een buffet is nog altijd - ook in onze veranderende eetcultuur - een grote hit. Een buffet zoals wij het maken, is namelijk modern en verrassend en allesbehalve oubollig. Your Choice Catering Voorschoten creëert buffetten die bij elke gelegenheid en elk feest passen. Bovendien hebben wij een buffet dat past bij elke portemonnee.
Ons aanbod aan buffetten is zo samengesteld dat er voor iedereen iets te kiezen valt. Wij zijn immers niet voor niets "Your Choice"! Bel ons vandaag nog en wij vertellen u er graag alles over.

Een buffet van Your Choice Voorschoten is altijd raak

Your Choice Catering Voorschoten is voor vrijheid in keuze. Daarom behandelen wij elke klant en elk event op een persoonlijke manier. Viert u een bruiloft, examenfeest, babyborrel of heeft u een nieuw berijf? Wij beschikken vast en zeker het buffet dat daarbij perfect past. Kijk rustig door ons assortiment en bel ons als u graag wijzigingen aan wilt brengen. Voor ons is maatwerk namelijk precies wat wij bieden!

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Buffetten - wij beschikken over een topteam

Your Choice Catering Voorschoten is met recht trots op het topteam waarover wij beschikken. Onze mensen zijn professioneel en hebben hart voor de gast. Zij zijn niet alleen de beste op culinair gebied, maar ze staan ook hun mannetje op het gebied van partystyling, entertainment en materialen. Met gevoel voor stijl, sfeer en ambiance wordt ook uw buffet een bijzondere gastronomische belevenis.

Buffetten - u betaalt nooit te veel

Wij houden van heldere afspraken en duidelijke afrekeningen. Dat wil zeggen dat wij u niet achteraf confronteren met onverwacht hoge rekeningen. Voor serviesgoed en bestek betaalt u niets extra's. Materialen zoals partytenten, plantenbakken, koelkasten en geluidsinstallaties kunt u bij ons huren voor een messcherpe meerprijs. De prijzen van de buffetten die u bij ons reserveert, zijn inclusief BTW en schoonmaakkosten. Er is dus geen enkele reden om nog langer te wachten. Bel of mail ons vandaag nog en voor u het weet, is uw feest voorzien van een buffet waar iedereen zijn vingers bij aflikt!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.