Facebook    Twitter
Your Choice Catering Voorschoten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Ter Lips 122
2251 DR Vooschoten
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Voorschoten - Bedrijfsfeesten

Your Choice Catering Voorschoten organiseert bedrijfsfeesten en zakelijke events die altijd een schot in de roos zijn. Wij regelen niet alleen de catering van a tot z, u kunt ook bij ons terecht voor alle andere faciliteiten, van activiteiten, materialen en entertainment tot en met buffetten en walking dinners. U heeft nergens omkijken naar, want wij nemen u alles uit handen, precies zoals u dat wilt. Uw wensen zijn voor ons het uitgangpunt en dat betekent maatwerk tot in het kleinste detail.

Bedrijfsfeesten - net iets mooier en gezelliger

Your Choice Catering Voorschoten kan op jarenlange ervaring in de cateringbranche terugvallen. Wij organiseren bedrijfsfeesten voor allerlei bedrijfstakken, van klein tot groot. Activiteiten geschikt voor teams, themafeesten en entertainment van de bovenste plank, dat krijgt u bij ons als wij uw bedrijfsfeest regelen. Culinair onovertroffen, servicegericht en flexibel staan wij u met raad en daad terzijde. In een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen in kaart en vanaf dat moment hoeft u nergens meer wakker van te liggen. Uw bedrijfsfeest wordt met ons net iets mooier en gezelliger.

Bedrijfsfeesten - themafeest of actief dagje?

Your Choice Catering Voorschoten heeft vakmensen in dienst die alle zeilen bijzetten om uw event of teamuitje te doen slagen. Hoe wilt u het hebben? Een themafeest in uw bedrijfsloods? Of een actieve dag in de buitenlucht? Maatwerk en persoonlijke aandacht staan bij ons altijd voorop. We maken een duidelijke overeenkomst waarin we onze afspraken vastleggen, zodat u zeker weet dat u krijgt wat u vraagt, zonder compromissen. Bel of mail ons meteen. Wij informeren u graag over onze prijzen en de uitgebreide mogelijkheden.

Bedrijfsfeesten - gastronomische ideeën te over

Your Choice Catering Voorschoten levert cateringconcepten die zo uitgebreid zijn dat er voor iedere gelegenheid wel een geschikt arrangement is. Kijk rustig op onze site en verbaas u over de vele zaken die wij voor u in petto hebben. Persoonlijk, individueel en zorgvuldig pakken wij ook uw bedrijfsfeest aan. Ongeacht of u driehonderd of drieduizend gasten verwacht, wij regelen elk detail en zien niets over het hoofd. Laat u ons weten wat u wilt? Dan gaan wij daarvoor zorgen!

Bedrijfsfeest - meer weten?

Bel ons gratis telefoonnummer als u meer informatie wilt hebben. Wij nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Onze prijsopgaven en adviezen zijn uiteraard gratis en vrijblijvend. Wij staan graag voor u klaar!