Facebook    Twitter
Your Choice Catering Voorschoten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Ter Lips 122
2251 DR Vooschoten
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Voorschoten - Bbq

Het hele jaar barbecue zin!

Kent u dat gevoel? De dagen lengen en de temperatuur loopt op. Dan kriebelt bij menigeen het barbecuegevoel. En daar hebben wij ook zin in! Your Choice Catering Voorschoten barbecuet twaalf maanden per jaar, want wij zien geen enkele reden om alleen in de zomermaanden de barbecue naar buiten te slepen.

Op kolen of gas - allebei fantastisch

Bij ons kunt u het hele jaar terecht voor een perfecte bbq. Waarom zou u niet in december mogen genieten van een winterse grillparty? Laat de organisatie aan Your Choice Catering Voorschoten over en u weet niet wat u beleeft! Of u nou kiest voor de authentieke smaak van de kolengrill of voor het comfort van een gastoestel, bij ons kunt u beide krijgen en allebei zijn het fantastische barbecues. Voor zowel de geur van de kooltjes als voor het comfort van de gasbarbecue valt iets te zeggen. Wij voorzien u in elk geval van apparatuur die in puike conditie is en waar u, zelfs als u niet zo'n grillkampioen bent, prima mee aan de gang kunt.

Barbecue - de kosten zijn lager dan u verwacht

Wilt u liever niet zelf de hele avond achter het 'fornuis' staan? Dan bestaat natuurlijk de mogelijkheid om voor een kleine meerprijs een van onze teamleden het barbecueën te laten uitvoeren. Voor een bedrag vanaf € 13,50 per persoon heeft u al een compleet en volledig assortiment met verse producten en smakelijke bijgerechten. Bij dat bedrag zijn serviesgoed, bestek en servetten inbegrepen, evenals de vuile vaat, want de afwas doen wij voor u. Vraag ons geheel zonder verplichtingen naar onze opties en een geslaagd smulfestijn is binnen handbereik!

Ons barbecue aanbod is zeer volledig

Maatwerk en persoonlijke aandacht staan bij Your Choice Catering Voorschoten voorop. De bbq arrangementen die wij voor u hebben geselecteerd zijn zorgvuldig samengesteld, waardoor u gemakkelijk een keuze kunt maken. De BBQ pakketten geven u een goed beeld van wat u aan vlees, vis en bijgerechten bij ons kunt krijgen. U bent echter uiteindelijk degen die het ideale bbq pakket voor uw feest uitzoekt en samenstelt. Klik op de onderstaande linkjes voor de inhoud van onze standaard arrangementen.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

BBQ - alle materialen erbij

Heeft u speciale wensen op het gebied van vleesvervangers of glutenvrije producten? Geen probleem. Wij zorgen dat er voldoende alternatieven bij uw bbq arrangement geboden worden. Bovendien beschikken wij over eersteklas materialen om uw feest nog gezelliger te maken. De aankleding, styling en de sfeer zijn namelijk net zo belangrijk als het eten. Your Choice Catering Voorschoten helpt u graag met partytenten, verlichting, kaarsen, tafelrokken en andere spullen. Zo wordt uw bbq-feest een ware belevenis.

Barbecue met een toetje en een drankje

Your Choice Catering Voorschoten laat u natuurlijk niet alleen genieten van heerlijke spiesjes, zalmsteaks en groentegerechten. Wij kunnen uw bbq helemaal af maken door een lekker toetje en een koel drankje erbij te serveren. U heeft vast al honger gekregen! Bel ons en wij vertellen u alles over de ons barbecue assortiment.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!